tirsdag, desember 22, 1970

Hasunds Hund



Hasunds Hund fotball klubb ble stiftet i september 1999. Vi fikk vår første seier 14/10 2000 etter over et år med uflaks og udyktighet. Dette er derfor en merke-dag i hundens historie. De talentløse taperene var et lag ved navn Obelix.
Seieren kom i en turnering i regi av BSI, og i denne cupen kom vi på delt tredje-plass! Vi vurderte sterkt å legge opp mens vi var på topp, men fant ut at det kunne friste med flere seire (en både skjebnesvanger og naiv erkjennelse).

Det tok et par år før vi meldte oss på i en serie. Dette koster penger og høres morsommere ut enn det er, trodde vi. Sikkert med rette. Istedet satset vi hardt på turneringer, og vi har vært med på tre slike. I en turnering i Haukelandshallen (Bergen) kom vi til kvartfinalen etter å ha skåret 1 mål på 4 kamper. Dette er vi stolte av, og det feires slagkraftig enda. Hvem som er med, og hvem som ikke er med på laget er litt diffust. Nye fjes dukker opp på trening nesten hver gang. Og så forsvinner de. Og noen ganger kommer de tilbake. De trofaste består av 10-13 sjabre menn.

Etter at majoriteten av lagets spillere fant ut at onsdag er en passende dag til at nyde studentlivets fuktige tilværelse, har nivået på treningene torsdag formiddag sunket. Det vil si at når regnet øser ned, er det kun den harde kjerne (2-6 stk.) som stiller opp. Da spilles det enten enspretten eller det rittes opp ruter til å hoppe paradis.


Fotballklubben har allmøte (rekefestival) 2-3 ganger i året. Da spiser vi reker, drikker hvitvin, synger sanger og øver inn neste års offside-feller. Her pleier samtlige å møte opp, i motsetning til på treninger og kamper. (Les mer om reker på rekeboken. ) I tillegg arrangeres det pubrunde en eller to ganger i året. Mer info om det et annet sted på sidene våre.

Våren 2003 entrer hasunds hund seriesystemet etter at en av klubbens "ildsjeler" ble litt for ivrig og gikk hen og registrerte klubben hos NFF. Jaja. Fortsetning følger.












hasunds hund er krye etter å ha møtt opp på trening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjør deg opp!