onsdag, juni 13, 2001

8. Finnegans



Finnegans er byens mest populære irske pub. Fine lokaler og mange stamgjester. Irish Coffee får man ikke, men vi er nå engang mest glad i øl.

Minnet svikter noe når det gjelder begivenhetene utover kvelden. Også det skrevne minnet er gått tapt, dypt nedi Bostons jakkelomme et sted. Litt dumt, for på de siste pubene var det stort sett AINA som skrev kommentarene. Kanskje hennes usminkede syn på hasunds hund her ble avslørt? Herfra og ut blir det dermed løse gjetninger.

Imidlertid vet vi at Kommodoren fikk et festlig innfall, der de viktigste ingrediensene var bordklatring, av med byxorna og ut med snolken. Til begeistring for den brokede forsamling selvsagt, men siden vaktene ikke delte entusiasmen, bar det ut på Kommoden. Til enda mer begeistring for resten av følget.

Finnegans får pluss for uteservering med utsikt over Ole Bulls Plass, samt de studentvennlige prisene. Dessuten betyr irske puber som regel moro. Minus for rapporter om systematisk undertapping- det sier seg vel selv at det kan vi ikke ha.

Fakta:
Ølpris
49/37 (studentpris)

Volum:
0,45
Sted:
Den Nationale Scene
Antall øl:
1
Fulleste:
Kommodoren

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjør deg opp!