onsdag, juni 13, 2001

5. Kvarteret



Klokken 21.00 var turen kommet til Det Akademiske Kvarter. Her hadde alle vært før, så hundene var muligens litt for husvarme. Raket, Schweinhund og Fiskeren fant seg selv for gode til å sitte med pakket og forsvant opp til andre etasje. Uhørt.

Det billige ølet gjorde sitt til at lydnivået steg ytterlige et par hakk, og trusselen fra vaktene om utkastelse kom hyppigere og hyppigere. Synd for de at de var små og svake. Raket påstår at "harving e' jo litt moro", mens Torpedoen må tørke opp alt ølet han sølte over Lefsa.

Det blir arrangert et bilde og et ungt tjei knipser velvillig. Ingen brydde seg med at kameraet tilhørte den unge kvinnen. Sikkert fint bilde, men det ligger nok gjemt under en pute i et pikeværelse et sted.

(Note: Etter en god stund dukket dette bildet opp i postkassen til Nygårdsgaten 66. Marie som tok bildet sendte også en liten hilsen til Sindre)

Etzioni blir kalt Predikant etter et forsøk på å omvende Torpedoen.

Minus for 20 kr i cover-charge.
Klokken 22 ringer AINA og melder sin ankomst Wesselstuen. Det var intet annet å gjøre enn rusle. Og det gjorde vi. Etter en øl.

Fakta:
Ølpris
29(før 22.00)/37 kr

Volum:
0,5 l
Sted:
Olav Kyrres Gate
Antall øl:
2
Fulleste:
Lefsa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjør deg opp!