lørdag, mai 03, 2008

Hasunds Hund - Trott 2 3-3

Hasunds Hund; det nye produktet.
Salg av kaker, kaffe, saft og supporterutstyr. Store bannere som omringet banen og en høytidlig utdeling av prisen for flest stemmer i klubben i mitt hjerte.
Foreldre, kusiner, Isak, Vicklientell, BST Øst avd vest, unger og andre hundesupportere hadde satt av denne lørdags formiddagen for å nyte svette hunder glefse etter en ball. Alt var tilrettelagt for at Hasunds Hund skulle vise seg frem. Men hva skjedde de første 35 min?

Trott 2 startet kampen med et høyt tempo. En hastighet vi ikke var forberedt på. Vi tapte alle duellene bortsett fra en, der tapte vi andreballen. Avstanden mellom lagdelene var for høy og sideforskyvning fantes ikke. Dette resulterte i to vellfortjente mål til Trott før 20 min var spilt.
Kan det ha vært alvoret(?), motstanderen i rosa stilongs, kakesalg på sidelinjen eller varmen som gjorde oss til tilskuere de første 35 minuttene? Eller var det den nykomponerte startellveren, grunnet fravær på en del spillere, som resulterte i en forvirrende start? Nok mas nå, for det skulle bli bedre.

Jon Kanon har en fin egenskap til å gjøre andre spillere bedre. Når han entret banen i det 35.min, rett fra Flesland, fikk laget et løft. Kun et minutt senere fikk vi straffe etter hands innenfor 16-meteren, som Jon satte kontant i mål. Ikke lenge etterpå satte Olve inn et mål fra dau vinkel. Stillingen var nå 2-2, noe som skulle holde til pause.

Vi hadde igjen en litt treg start på omgangen, noe Trott utnyttet og gikk opp i ledelsen. 2-3 . Den trege starten varte heldigvis bare i noen minutter. Andre omgangen bar preg av at hunden vant de fleste duellene, spilte fint langs bakken og var solide bak i forsvar. Utligningen kom i form av en stuss fra Tommy som gikk rett i mål. 3-3. Vi gikk for seier, men det gjorde også Trott 2. Dette førte til mange sjanser til begge lag, de største til hundene. Men målene uteble og kampen endte 3-3. Voff.

Starte11: Jog, Ole, Lars, Hallvard, Steinar, Tommy, Morten, Øyvind, Olve, Knott, Cutler.
Innb: B-ball, Jon, Stian, eirik, Olav.






5 kommentarer:

  1. Finfint referat, men du må sjekka opp skilnaden på redusering og utlikning. Lukke til i neste kamp!

    SvarSlett
  2. og hoderegningen på tommys poeng

    SvarSlett
  3. 2 mål og 2 ass på tommy.

    SvarSlett
  4. dessutan var datoen 03.05. HAr oppdatert fakta på fjesbok. Kjør det over i andre artikkelen. Helsing raket

    SvarSlett
  5. Bra du tok ansvar med referat!

    SvarSlett

Kjør deg opp!