tirsdag, desember 10, 2002

1. Scotsman



Det var ikke tilfeldig at pubrundekomitéen hadde valgt ut et sted med matservering som første stopp. Pubrunde nummer tre begynte som seg hør og bør med et varmt og svalende stykke kjøtt. Antallet hunder som hadde møtt opp denne vinterkvelden er usikkert. Men Kanon, Kjelli, Krøddaen, Wassberg, Etzioni, Palace, Ørstapakk senior, Marve Valdemar, Sveinung, Nordlendingen, Uuma, Leif og Raket var med, og de fleste av disse mesket seg med biff. Enkelte hadde tilmed grønnsaker til. Både salt og pepper ble brukt som krydder.

Dersom det kan virke som om relativt uvesentlige detaljer tas med her, så er det fordi pubrundenotatene er forsvunnet, denne rapporten er skrevet et par år etter, og ingen av oss husker så mye. Spesielt ikke fra de tidligste pubene (logisk nok da disse ligger lengre tilbake i tid). Derfor må vi innimellom ty til uinteressante digresjoner og til og med fri fantasi.

Hva ølet kostet her og de andre stedene er uvisst. Som nevnt så er notatene sporløst fosvunnet. Forsamlingen koste seg på Scotsman, men etter måltidet hastet de raskt videre. Til øl.

Fakta:
Ølpris
51

Volum:
0,4
Sted:
Valkendorfs gate
Antall øl:
1-2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjør deg opp!